Våre tjenester

Din lokale rørlegger i Biri og omegn

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. La fagfolk gjøre jobben for deg! 

Bad, våtrom og kjøkken

Vi løser alt innen bad, våtrom og kjøkken. Om du skal totalrenovere eller bygge nytt, så kan du stole på at jobben blir godt utført av våre dyktige og erfarne ansatte.

Varmepumpe

Om det er varmepumpe med vannbåren varme du trenger, så kan vi hjelpe deg! Ta kontakt med oss med dine behov, og vi finner riktig løsning for deg.

Vann og avløp

Vi utfører komplette løsninger for vann og avløp for både nye og gamle boliger / bygg. Vi hjelper deg med alt fra start til ferdigstillelse, slik at du som kunde får en totalpakke.

Service og reparasjoner

Har du fått vannlekkasje? Eller trenger vedlikehold på dine rør og avløp? Vi påtar oss alle typer reparasjoner og service for rør og avløp. Vi har alle godkjenninger og sertifiseringer på plass for å utføre arbeidet som kreves.

Trenger du en tømrer også?

Byggteam Innlandet AS er ditt lokale byggefirma på Biri, og sammen med Biri Rørservice AS kan vi tilby en totalpakke for deg som kunde! Vi tilbyr byggtjenester tilpasset dine prosjekter, og hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger. Vi tar på oss både store og små oppdrag.

Trenger du en av våre tjenester?
Kontakt oss idag!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.